maandag 13 mei 2013

Presentaties in Radio Kootwijk


Afgelopen woensdag 8 mei kwamen alle deelnemende teams bij elkaar om het ‘licht’ concept te presenteren van wat ze hebben bedacht. Het was een interessante avond, je kon het werk van iedereen zien. Je kon dus precies zien hoe ver iedereen staat en waar de vaardigheden liggen van de groepen.


De avond begon met een hapje en een drankje dat dit keer goed was geregeld, lekker gegeten. Het liep allemaal wel een klein beetje uit dus we moesten snel beginnen met presenteren. Ieder groep had vier minuten de tijd om het concept uit te leggen. Interessante en minder interessante concepten kwamen naar voren.

Nadat alle presentatie waren geweest was er ‘tijd’ voor een feedback ronde. Elke groep kreeg een coach van een ander groep en aantal partner om het concept te bespreken. Deze feedback ronde ging erom hoe het product gemaakt kan/moet worden. Veel tips en opmerkingen kwamen naar voren. Met deze informatie kunnen wij weer goed vooruit met het ontwikkelen van ons concept. Doordat wij met de trein naar huis moesten, moesten we jammer genoeg eerder weg.

Op 3 juli is de eindpresentatie, dan moet alles af zijn. Wij als groep gaan natuurlijk voor de eerste plek en na een goede uitwerking van ons concept zit dat er zeker in! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten