vrijdag 5 juli 2013

De finale!

Woensdag 3 juli was het zover, de finale. In Rotterdam op het drijvend paviljoen vond alles plaats. Alle teams konden hier voor het laatst bewijzen of zij de beste waren. De dag begon met het uitprinten van de laatste posters op school en daarna op naar Rotterdam met alle spullen in de trein. Eenmaal in Rotterdam konden we rustig alles opbouwen en de laatste voorbereidingen doen voor de eindpresentatie voor de jury.



De rest van de dag hebben wij in spanning gewacht op het eindresultaat, ’wie is de winnaar van de Light Challenge 2013.’ Om de spanning iets te verlichten deden wij mee aan een sessie waar je met kaarslicht, een vorm en schaduw moest spelen. Door eerst een verwachting te schetsen hoe de belichting of schaduw zou gaan vormen moesten wij deze controleren met de kaarsen en het voorwerp. Het was een leuke variant om te spelen met licht en vormen.

Na de sessies waren wij wezen eten om daarna naar de uitslag te gaan kijken op het Paviljoen. De avond begon met filmpjes van alle teams over hun werk van het afgelopen half jaar en een kleine interview met de teamcaptains. Daarna begon de spanning op te komen, wie zou de challenge gewonnen hebben? Het begon met een spectaculaire breakdance show die alle teamcaptains naar voren haalde en daar stond de winnaar; Team..  Nijmegen, van harte gefeliciteerd!


Helaas, niet gewonnen maar wel een zeer interessante ontwerp waar Hardenberg nog steeds een leuk product in ziet, dus wie weet komt het product er nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten